lauantai 10. joulukuuta 2016

Vessaremontti mielessä

Olemme pian asuneet kodissamme neljä vuotta ja nyt olen alkanut haaveilla jo ensimmäisestä remontista. Tähän mennessä olemme maalailleet vain seiniä, mutta nyt mielessä on pieni vessaremontti. Oikeastaan haluaisin saman remontin molempiin vessoihin, mutta pienempään olen sen suunnitellut ensin toteuttavani.

Vessassa on valkoiset kalusteet tummaa seinää vasten ja se näyttää edelleen kivalta, mutta minua häiritsee koko ajan enemmän ja enemmän valkoisten sävyerot. Laatikot ovat valkoisuudeltaan erilaiset kuin pesuallas ja taso tuo vielä kolmannen sävyn. Kiiltävät laatikot sopivat minusta kauniisti valkoisten kiiltävien laattojen kanssa, pesuallas ja wc-istuin ovat ihan samaa paria, mutta taso tuntuu nyt väärältä valinnalta.

Hahmottelin Photoshopilla, miltä uusi vessan taso voisi näyttää ja musta tai ihan tumman harmaa mielyttäisi silmää oikein kovasti:


Mitä olette mieltä, kumpi on parempi? Sävyero ei ole suuren suuri, mutta kuitenkin sellainen, että mietin sitä joka kerta vessassa. Kuvasta se ei kovin selkeästi käy ilmi, mutta eikös vain tumma taso toisi ryhtiä tilaan?

7 kommenttia:

 1. Ääni valkoiselle tasolle :) Mielestäni se sopii kauniimmin tumman takaseinän kanssa, ja lavuaarin ja tason sävyero ei ole niin suuri, että sitä oikeastaan huomaisi. Tosi kaunis koti muuten teillä!

  VastaaPoista
 2. Minusta taas tuo valkoinen näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen näyttää minunkin silmään paremmalta :)

  VastaaPoista
 4. Olen varmaan itse vain niin kyllästynyt :D Ehkä pari taulua takaseinälle ratkaisee remppakuumeen..

  VastaaPoista
 5. Omaan silmään tuo musta saa tilan näyttämään palapeliltä. Valkoinen vie siis voiton! Niin on nätti kylppäri, etten itse alkaisi tehdä mitään :)

  VastaaPoista
 6. Maalaisiin lattian harmaalla. Taso on mielestäni myös raikas noin ja hieno wc muutenkin:)

  VastaaPoista
 7. Lattiaa rakastan niin paljon, että siihen en halua muutosta. Sama sävy koko talossa :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.