lauantai 22. lokakuuta 2016

Puhtaat Nappulat

Kyselin jokin aika sitten blogissa ja muualla somessa vinkkejä Iittalan messinginväristen Nappuloiden puhdistamiseen. Valunut steariini oli värjännyt niihin vihreitä laikkuja. Sain huiman paljon vinkkejä aina ketsupista messingin kiilloitusaineeseen. Myös ihmesientä ehdotettiin moneen kertaan.

Päädyin ensimmäisenä kokeilemaan ihmeitä tekevää EcoStar-puhdistusainetta ja niinhän se tepsi tähänkin vaivaan. Olin aluksi arkaillut sen testaamista naarmujen pelossa, mutta niin moni oli vastaavia aineita käyttänyt hyvillä tuloksilla, niin rohkaistuin itsekin. Kirjoittelin EcoStarista viime vuonna postauksessa Kiiltävän tiskialtaan salaisuus.

Täällä poltellaan kynttilöitä joka ilta ja Nappulat ovat suosikkiseuralaisiani pimeneviin iltoihin.

4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä nätit kynttilänjalat. Kiva että sait ne puhtaaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä itsekin kovasti! Samaan aikaan rennot ja tyylikkäät :)

   Poista
 2. Loistavaa, että keino löytyi! :) Minä olen poltellut joka päivä niitä H&M Homen vanhoja kynttilöitä, niitä lasipurkkeja missä on joku etiketti aina kyljessä. :D Tuliko sinne lunta tällä viikolla??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ole lunta meillä paljon näkynyt. Pari kertaa on lumen kaltaista tuotetta satanut taivaalta, mutta ei maahan asti. Pidetään peukkuja, että saadaan valkoinen joulu <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.