sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Lintuperspektiivi


Yläilmasta käsin saa hyvän käsityksen talosta ja pihasta joten tässäpä kuvia välillä vähän eri perspektiivistä. Meillä on kamerakopteri ja sillä voi kivasti tarkastella maailmaa tästä vinkkelistä. Näiden kuvien ottamisen jälkeen terassi on jo ehtinyt hieman muuttua ja otan siitä kuvia tänne blogiin heti kun ehdin :) Eilen nimittäin nikkaroimme aidan tuohon katetun terassin sivuun. Haluaisin vielä rakentaa kaiteen koko terassin leveydelle, mutta se jää syksyyn (tai ensi vuoteen). Kesäksi on niin paljon kaikkea suunnitteilla, että ihan kaikkea ei ehdi. Nurmikko muuten näyttää tosi epätasaiselle kuvissa vaikka silmälle se näyttää ihan ookoolta. Ja autotallin takaosa on kamala romupesäke :D Meidän on tarkoitus joskus rakentaa pieni pihavarasto, johon saisi jemmattua tuon tallin takana majailevan epämääräisen setin, mutta ei vielä tänä vuonna.

Alkuksesästä istutimme oikean reunan nurmikon (meidän ja naapurin välissä), tähän asti se on näyttänyt miinakentältä raksa-ajan jäljiltä. Multa ja nurmikko haukkaavat ison rahan, siksi pihaa on rakenneltu erissä, mutta nyt on kaikki "pakollinen" onneksi tehty. Nappaan parempia kuvia sivupihasta, kunhan nurmi vielä hieman kasvaa. Sinne on tupsahtanut muuria, terassia ja istutuksia. Ehkä syksymmällä sivupiha on jo kuvauskelpoinen, tällä hetkellä nurmikko näyttää rairuoholle jossa kasvaa rikkaruohoja.

Ihanaa kun on kesä! En malttaisi sisällä enää ollakaan :)

4 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä todella kivalle, viihtyisälle ja helppohoitoiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kovasti siinä riittää koko ajan hommaa, mutta niin kai aina uudella pihalla. Rikkaruohoilla on liikaa tilaa :D

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.