perjantai 12. joulukuuta 2014

Vain taivas rajana

Sain Checklist-blogista mielenkiintoisen haasteen, jossa vain taivas on rajana. Tarkoitus on postailla kolme kollaasia siitä, mitä ostaisin jos rahaa olisi mielin määrin, esimerkiksi lottovoiton johdosta. Yksi kollaasi itselle toinen puolisolle ja yksi vaikkapa ystävälle tai lapselle.

Ensin tietysti maksaisin omat ja sukuni lainat pois, ostaisin kaikille autot ja muuta arkista, mutta puhtaasti kerään tähän postaukseen vain tavarahaaveita. Meinasin ensin rajata tämän koskemaan vain sisustustuotteita, mutta sitten ajattelin että rajaamattomana tästä voisikin tulla mielenkiintoisempi. Sisustusjuttuja riittää tässä blogissa joten välillä vähän jotain muutakin.

Tässäpä siis vähän kalliimpia joululahjoja itselleni:



(Kuvat:  Zalando, Finnish Design Shop, SunHouse, sea-doo.com, brb.com, polaris.fi ja Shutterstock)

Olen mökki-ihminen, joten aika alkumetreillä hankkisin Leviltä talvimökin ja rakennuttaisin kesämökin meren rannalle kallion päälle. Sen lisäksi törsäisin kaikkiin ihaniin tavaroihin, vaatteisiin, laukkuihin, koruihin ja kenkiin! Olen aika perinteinen nainen siinä mielessä, että ihania kenkiä ja laukkuja ei voi koskaan olla liikaa. No hieman epäperinteisemmän minusta tekee se, että ostaisin heti uuden moottorikelkan ja kesäleluiksi crossimönkijän ja vesijetin. Varmaan keksisin muitakin ostettavia vekottamia jos rahaa olisi oikeasti liian paljon.

Nauttisin kovasti myös muille ostamisesta, herkuttelin ajatuksella, että millaiset autot ostaisin sisaruksilleni ja millaiset vanhemmilleni. Olisi mukavaa yllättää heidät "pikku" lahjoilla. No mitäpä sitten ostaisin miehelleni joululahjaksi:


(Kuvat: brb.com, Pixmania, Netrauta ja Verkkokauppa)

Mieheni on oikea elektroniikka-hirmu, joten uusi töllö lähtisi heti tilaukseen. Hän harrastaa myös videokuvaamista, joten kaikenlaisia kameroita tarvikkeineen päätyisi ostoslistalle. Työkaluja mieheltä löytyy jo vinopino, mutta ainahan jokunen poravasara ja käsisirkkeli mahtuu mukaan. Oman moottorikelkan ostaisin hänelle myös heti ensitöikseni. Pihaihmisenä hän varmasti olisi onnellinen myös hulppeasta grillistä ja paljusta.

Yritin miettiä kolmannen kollaasin kohdetta, mutta se osoittautuikin hankalaksi. Lapsia minulla ei ole, seitsemästä sisaruksesta en osannut valita vain yhtä ja ystävistäkin oli vaikea valita. Sitten meinasin tehdä kollaasin hieman kieli poskella kissoille, mutta jätämpä sen nyt kuitenkin tekemättä.

Tämän haasteen toteuttaminen oli jännää, harvoin tulee haaveiltua oikein tosissaan kaikenlaisista kalliista hankinnoista. Ei olisi yhtään pöllömpää voittaa lotossa! Huvittaisiko Johannaa Koti Aurorassa -blogista ja Tiiaa Black+White=Grey-blogista haaveilla hulppeat kollaasit omiin blogeihinsa?

7 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, tartun tähän jo nyt viikonloppuna!

    VastaaPoista
  2. Kiitos hauskasta haasteesta, tämän haluan ehdottomasti toteuttaa :) !!

    VastaaPoista
  3. Hyvä kun muistutit, pitikin lotota vielä tälle illalle! :D Repeilin, kun katsoin ensin kesämökkikuvaa ja sitten tuli vastaan talvimökki! Mutta totta tosiaan, kelpaisi kyllä itsellekin mökki jostain pohjoisesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti viettäisin koko talven talvimökillä ja kesämökillä kävisin vain silloin tällöin <3

      Poista
  4. Ihana ihana tarjoiluvaunu!!!! Mistä? :D Mulla ois niin hakusessa sellainen, ei vaan ole tullut vastaan yhtäkään just täydellisen kokoista! :( Ihanat toivekollaasit, voisin ruksia tuosta tältä istumalta melkein kaikki itsellenikin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoiluvaunu on Norman Copenhagen Block, ainakin Finnish Design Shopista saa. Minulla on harkinnassa ostaisinko tuon vai Everyday Designin Tampere-vaunun :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.