lauantai 9. tammikuuta 2016

Vihreän kaipuu

Nyt on joulun sisustus poistettu kokonaan. Kausivalot ovat vielä paikoillaan, muuten sisustus on menossa kohti kevättä. Olohuone raikastui huomattavasti, kun karsin kaiken "ylimääräisen" pois. Joulupukin tuomat Iittalan messinkiset Nappulat saivat jäädä olohuoneeseen, kun muu jouluinen on poissa, eivät nämä kynttilänjalatkaan näytä enää jouluisalta.


Tekisi mieli hankkia lisää vihreää olohuoneeseen. Joku suuri viherkasvi sopisi kivasti vasempaan takanurkkaan. Minun viherpeukalotaitojeni ja kasvissyöjäkissojen johdosta, meillä ei kovin moni vihreä menesty. Toistaiseksi anpoinkieli, peikonlehti ja viirivehka ovat ainoat, jotka ovat eläneet yli puolivuotta. Ehkä pitäisi rohkeasti vain hakea joku ja katsoa miten käy. Toisaalta kasvit ovat niin edullisia, että tuskin konkurssi yllättäisi, vaikka pitäisi hankkia uusi parin kuukauden välein.

En ostanut enkä kaivellut komeroistakaan mitään väriä sohvalle. Joulun poiskarsimisen jälkeen mustavalkoharmaa miellyttääkin taas oikein kovin. Ehkä uudistan sohvatekstiileitä joskus sitten keväämmällä. Tai alan taas ostamaan sohvapöydille värikkäitä tulppaaneja.

Blawhi Graphicsin hauska seinäkalenteri pitää paikkaansa jääkaapin kupeella, kiinnitin sen mustalla nipsulla taustapahviin ja koukkuun roikkumaan. Tykkään sen ulkomuodosta kovasti. Ensikatsomalla se ei näytä vuosikalenterille vaan mielenkiintoiselle printille. Kuitenkin siitä on helppo katsastaa päivämäärät tarpeen tullen. Tuolla paikalla on jouluisin aina joulukortit ja muuten siinä on aina ollut seinäkalenteri. Vähän kaavoihin kangistunutta, mutta mitäs sitä toimivaa muuttamaan :)


Mukavaa viikonlopun jatkoa!

15 kommenttia:

  1. Tykkään todella paljon teidän kodista ja sisustuksesta <3 Mielettömän kaunista! :) Kysyisinkin, että minkä värinen teidän olohuoneen seinä on? Onko jokin Tikkurilan sävyistä? PS. Ovatko Genelecit G2 vai G3? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Olohuoneen seinä on maalattu Tikkurilan K487 Kalsiitti -sävyllä, Harmony-maalilla. Genelecit ovat malliltaan 8030A.

      Poista
  2. Upeita kuvia ja ihanan kutsuvan näköinen tuo teidän sohva :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kummasti se sohva kutsuukin, varsinkin silloin, kun lenkille pitäisi lähteä :D

      Poista
  3. Samoilla ajatuksilla täällä. Joulu on siivottu pois ja jotain kaipaisi tilalle. Vielä ei vihreää tai muutakaan. Ehkä tulppaanit on hyvä ratkaisu tähän hetkeen. Vihreää, väriä lisää myöhemmin keväämmällä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Prismassa ei ollut tulppaaneja, joten jäi väriläiskä hankkimatta. Mustavalkoharmaisuus on jees :)

      Poista
  4. Löysin blogisi äskettäin ja täytyy sanoa, että teillä on aivan todella ihanan näköinen koti! <3 Erittäin kauniita materiaaleja ja ihania värisävyjä. Jos saa kysyä niin missä päin suomea kotinne sijaitsee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! Asustellaan Kymenlaaksossa :)

      Poista
  5. Oo, mitkä kuvakulmat, tykkään! <3 Kiitos kalenterinostosta! :)

    VastaaPoista
  6. Täällä yksi joka vahingossa eksyi blogiisi. Kotisi on todella kaunis ja kysynkin mistä nuo olohuoneen valkoiset pöydät on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja kiva kun jätit viestiä! Pöydät ovat Finnish Design Shopista, Hay Tray Table -merkiltään :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.