maanantai 30. kesäkuuta 2014

3 x stailaus

Blogeissa on kiertänyt hauska nollabudjetin haaste, jossa stailataan yksi huone kolmella eri tyylillä olemassa olevilla kalusteilla ja somisteilla. Tämä sai alkunsa Projektila-blogista ja näihin postauksiin olen törmännyt jo muutamassa muussakin blogissa. Päätin napata tämän Syhinäänkin, sillä olen haaveillut makuuhuoneen muutoksesta. Olen jopa miettinyt, että vaihdan makuuhuoneen ja vierashuoneen paikkoja. Tällä tavalla on helppo fiilistellä, mihin suuntaan muutosta pitäisi viedä.

Valkoinen:
Graafinen:


Harmaa:


Aika pienillä jutuilla saa jo ison muutoksen aikaan. Kuvissa eroavat tekstiilit, valaisin ja yöpöytä. Myös lipaston nurkalla vaihtuvat koriste-esineet. Kaikki nämä löytyvät meiltä jo valmiiksi, valkoinen valaisin on pukeutumishuoneen, neliskanttisen valaisimen paikka on ollut vierashuoneessa ja alimmainen valaisin on makuuhuoneen nykyisessä sisustuksessa. Koristetyynyjä ja torkkupeittoja on vähän joka nurkka ja kaappi pullollaan.

Tykästyin kovasti valkoiseen sisustukseen, toisaalta graafisessa versiossa olisi jotain aika uutta meidän kotiin. Alimmainen sisustus on lähes sama kuin nykyinen makuuhuoneen sisustus, vain yöpöydän vaihdoin olohuoneen Hay Tray -apupöytään. Alimmainen jo ehkä hieman kyllästyttää, koska sitä on vuosi jo katseltu. Mikä on sinun suosikkisi?

16 kommenttia:

 1. Ero on kyllä huikea, ihan kuin eri koteja katselisi! Lempparini näistä taitaa olla keskimmäinen, vaikka kaikki ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kyllä huomasi, että aika helposti saa uutta ilmettä ihan vaikka joka viikko.

   Poista
 2. Hieno esimerkki siitä, miten pienistä asioista eri tyylit muodostuvat! Minun suosikkini taitaa olla graafinen, joskus tyyli on ollut valkoisen kuvan suuntainen myös. Kauniita kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kolmen kuvan elementtejä sekoittelemalla saa kyllä paljon vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Hienot muutokset olet saanut aikaan pienillä vaihdoilla. Kiva kun tartuit haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva toteuttaa, saatan tehdä saman johonkin toiseen huoneeseenkin :)

   Poista
 4. Vautsi! Hienot ilmeet! :) Valkoinen on kyllä ehkä paras, entä jos siihen nappaisi graafisesta versiosta pari yksityiskohtaa, mustan lyhdyn ja kakkostyynyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olen näitä tässä pohdiskellut niin graafinen on kyllä ehkä kaikista kivoin. Vaihtaisin siihen kuitenkin valkoisen päiväpeiton ja yöpöydän :)

   Poista
 5. Voi mahtavaa, kun löysin blogiisi! Olipa kiva jäädä selailemaan Nykin kertomuksia, olimme itse Nykissä ensi kertaa maaliskuussa. Aika samoja nähtyjä ja koettuja juttuja ja fiiliksiä löytyy omasta blogista :)
  Tosi kivoja stailauksia pienillä muutoksilla, tykkään ehkä harmaasta eniten, koska se on lempivärini...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mukavasta kommentistasi ja tervetuloa! Tulen ehdottomasti vastavierailulle ja teidän NYCin reissusta lukemaan :) Makuuhuoneemme on nyt vuoden ollut tuo harmaa, minunkin lempparivärini!

   Poista
 6. Valkoinen on ihan huippu! Mutta ehkä itse ottaisin siihen jotain pientä lisää graafisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kahdesta varmaan makuuhuoneen uuden ilmeen rakennankin :)

   Poista
 7. Valkoinen on hauska, mutta rikkoisin myöskin sitä jollain graafisella elementillä, niinkuin muutama muukin on kommentoinut. :) Mistä on graafisen version ihana päiväpeitto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeittoa mallintaa Ikean torkkupeitto, ei siis riitä mitenkään koko sängyn peittäväksi päiväpeitosi, kunhan fiilistelin kuvassa :) Sen voisi yhdistää valkoiseen päiväpeittoon.

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10212129/

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.