keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulu kukkiiTäällä mennään jo toisella kierroksella, nimittäin joulukukkien osalta. Olen saanut hengiltä ensimmäiset hyasintit ja amaryllikset. Onneksi kaupasta saa kipaistua uudet. Nähtäville jää, saanko nämä tänään kuvaamani pidettyä hengissä aattoon asti vai vieläkö joulukukat ehtivät vaihtua. Ikeasta ostin pikkuisia valkoisia kukkia täynnä olevan orkidean, ainakin sen uskon pärjäävän uuden vuoden aattoon asti :D

Tänään on joululoman ensimmäinen päivä ja miten mahtavaa onkaan juoda kahvia kynttilän valossa, joulumusiikin soidessa. Mihinkään ei ole kiire, kaikki jouluhankinnat on hankittu ja koti suurin piirtein siivottu. Tiedossa on vain fiilistelyä ja lahjojen paketointia. Ehkä leivon vielä jotakin pientä, jotta koti tuoksuu ihanalta. Halusin loman mielummin ennen kuin jälkeen joulun, koska juurikin odotus ja valmistelut ovat joulussa kaikista parasta. Joulun jälkeen voi sitten aloittaa arjen ja suunnata ajatukset jo kohti vuotta 2017.

Aatoksi menemme vanhemmilleni, jonne kokoontuu koko sisaruskatras perheineen. Suuren suuri perheemme kasvaa koko ajan ja tänä aattona meitä on jo 15. Tällä määrällä joulupöytään pitää olla vuoronumerot :D Joulussa parasta juuri onkin se, että kaikki ovat yhdessä ja hyvillä mielin. En osaa edes kuvitella joulua kahden mieheni kanssa.

Ihanaa jouluvalmisteluita ja odotusta ruudun sinne puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.