tiistai 1. marraskuuta 2016

Ex tempore Halloween




Pikkusisko#2 tuli eilen vauvansa kanssa meille kylään ja sainkin hyvän syyn Halloween-kattaukseen. Konditoriossa piipahtaessani mukaan tarttui hauskat kurpitsateemaiset Berliininmunkit ja niiden seuraksi marenkikummitukset. Lasiterassilla majailleet koristekurpitsat, lehtikuusenoksat ja kynttilät tekivät sopivan tunnelman herkkujen ympärille.

Muutoin ei meillä tänä vuonna Halloweenia vietetä, sillä viime viikonloppuna olimme Berliinissä (josta saatte kuulumisia tuotapikaa!) ja ensi viikonloppuna on tuon ihanan eilisen vieraan ristiäiset. Tädin roolin lisäksi minulle on suotu kummin vastuu <3 Poikanen on muuten jo kuudes kummilapsemme.

Nyt kun marraskuu on startannut, niin kehtaan jo varmaan näpsiä blogikuvia takapihan jouluvaloistakin. Meinasin tosin viikonloppuna laittaa valoja vielä lisää. Jouluhan on ihan kohta jo!

3 kommenttia:

  1. Oo, vähänkö hauskat leivokset! :D Täällä ei halloweenia juhlistettu. Koulussa on lapsukaisilla aiheeseen sopiva disco, se riittäköön. Minä laitoin viikonloppuna ulos ekat jouluvalot. :) Moni naapuri oli kerennyt jo ennen minua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään ollut tarkoituksena erityisemmin juhlistaa, kattaus vain sattui syntymään leivonsten myötä ja juhlat olivat valmiina :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.