tiistai 12. heinäkuuta 2016

Säleaita terassillaKummasti tietokoneen näpertely vähenee kesällä, mutta viimein sain kaivettua läppärin taas esiin. Jos sää sallii, niin vietän kaiken ajan ulkona ja jos ei salli niin vietän silti. Kameran kanssakaan ei tule sisällä hengailtua, mutta ulkokuvia tallentuu muistikortille satoja viikossa.

Lupailin jo reilusti yli viikko sitten kuvia viimeisimmästä rakennelmasta ja tässä niitä viimein. Rakensimme terassin katetulle osalle aidan rajaamaan tilaa huonemaisemmaksi. Kummasti tulee lisää näköä muutaman metrin rimoituksella. Jos jaksan, niin tänä kesänä voisi näperrellä vielä jonkinlaisen kaiteen kiertämään koko terassialuetta, mutta nyt on nikkaroitu jo niin monta vuotta kaikenlaista, että välivuosi lienee hyvästä.

Tällainen terassi oli ennen:

Kolme päivää enää töitä ja sitten alkaa viimeinkin kesäloma. Loma alkaa erittäin kivasti, sillä saan Deko133-blogin Kristiinan miehensä kanssa kylään meille <3 Viikon päästä taas hyppäämme lentokoneeseen ja suuntaamme Kööpenhaminaan. Hoksasin eräänä päivänä, että Köpis on jäänyt kokonaan katsastamatta, vaikka olen käynyt ties missä kaukomailla niin pohjoismaat ovat jääneet unholaan. No nyt aloitetaan korjaamaan sitä puutosta.

Tämän kesän kotimaan reissu suuntautuu Poriin, Seinäjoelle ja Tampereelle, lisäksi tiedossa on parit festarit. Tarkoituksena olisi myös kierrellä omaa saaristoa, edes muutaman saaren verran. Vähän olen jättänyt lomalle tyhjiäkin päiviä, mutta luulen, että en kovin montaa hetkeä malta tuossa terassilla löhöillä. Syksyllä sitten :D

4 kommenttia:

 1. Ryhdikkään näköistä. Tsempit viimeisiin työpäiviin ja ihanaa sekä rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Te näppärät! <3 On kyllä tosiaan jännä, miten tällainenkin suht pieni elementti muuttaa hurjasti kokonaisuutta! Pian nähdään!!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen viiveellä vastailen kommentteihin, noloa! Mutta oli ihanaa nähdä :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.