tiistai 3. marraskuuta 2015

Kynttelikköä metsästän

Minulla on ollut usean vuoden ajan aina sama joulukynttelikkö keittiönpöydällä. Nyt kynttelikön valoteho on niin hiipunut, että olisi aika ostaa uusi. Olen tykännyt tästä Ikean kynttelikön ulkonäöstä oikein kovin, mutta enää näitä ei saa. Myöskään polttimoidenvaihto ei onnistu.

Tutkailin netistä tarjontaa ja vaikeaksihan tämä taas meni. Niin monia kauniita ja näköjään ihan joka hintaluokasta. Tässä poiminta lemppareistani:


Oikean yläkylman kynttelikkö olisi aika saman oloinen kuin vanha, mutta jospa reippaasti vaihtaisinkin vähän tyyliä. Sekä Granitin, että Elloksen kynttilöiden muotokieli on minusta mielenkiintoinen, ehkä jompikumpi niistä voisi meille muuttaa. Sama ongelma minulla on aina ravintolassakin, pitäisi olla vain yksi vaihtoehto :)

4 kommenttia:

 1. Granitin version näin viikonloppuna livenä ja kivalta näytti! Ikean kynttelikkö on ihan kopio yhdestä design-kyntteliköstä...taitaa olla äskettäin tullut kun en ole ennen nähnyt?!

  Oli kiva nähdä, vaikkakin ihan pikapikaa! Toivottavasti toiste paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaankin kiva nähdä :)

   Yllätyin itsekin Ikean Joy-kopiosta ja mitään muuta mielenkiintoista ei Ikean valikoimissa sitten ollutkaan. Granitin omaan olen täällä päätymässä.

   Poista
 2. Meillä on alkuperäinen Joy ja ihastelen sitä päivittäin. On jo päässyt lipaston päälle paraatipaikalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joy on kyllä ihastuttava, mutta haluaisin ehkä jotain "suoraviivaisempaa" :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.