maanantai 23. marraskuuta 2015

Hyvää viikkoa!


Tiedättekös tunteen, kun viikonloppu on ollut niin täydellinen, että vielä maanantainakin lähtee töihin intopiukkana juoksujalkaa! Viikonlopun kohokohtia olivat työpaikan aivan huikeat pikkujoulut, ensilumi, ekat joulutorttukestit ja laiskottelu. Perjantaina minun ei tarvinnut mennä töihin, vaan sain rauhassa nukkua pidempään ja laittautua illan pikkujouluja varten. Meillä oli 007-teema ja juhlat onnistuivat yli odotusten. Ohjelma oli hyvää, ruoka loistavaa ja seura parhainta. Lauantaina leivoimme ystävämme kanssa joulutorttuja sekä pasteijoita ja söimme niitä glögin kanssa niin paljon, että mahaa koski. Sunnuntaina saimme herätä ensilumiseen ikkunanäkymään ja vietimme koko päivän miehen kanssa aivan kahdestaan kotona, kynttilänvalossa, hyvää ruokaa ja kivaa puuhaa.

Kyllä tällaiset viikonloput lataavat akkuja paremmin kuin hyvin! Ihanaa viikkoa <3

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja aivan huippu viikonloppu ollut!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa huipulle weekendille! Sullakin on noita ihania House doctorin lyhtyjä :) Mä toin ne sisälle talven ajaksi. Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lyhdyt on ihania! Meillä on suunnitelmissa tehdä niistä valaisimet :)

   Poista
 3. Ihanat tunnelmakuvat! <3 Mälsää, kun lumet sulivat jo pois ja tilalle tuli tuttua tutumpi musta märkyys. :( Mutta hei, justiinsa sanottiin uutisissa, että pian taas kylmenee!! Jee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tunnelmakuvat! <3 Mälsää, kun lumet sulivat jo pois ja tilalle tuli tuttua tutumpi musta märkyys. :( Mutta hei, justiinsa sanottiin uutisissa, että pian taas kylmenee!! Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli aamulla maa kuurassa ja jos laittoi silmät puoliksi kiinni, pystyi kuvittelemaan että on lunta <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.