torstai 16. huhtikuuta 2015

Kiitos ihana Tiia!

Osallistuin maaliskuun puolella hauskaan haasteeseen, jossa on tarkoitus ilahduttaa bloggaajakamua. Eilen posteljooni kiikutti minulle paketin jonka avasin intopiukkana! Ja miten hyvälle tuulelle voikaan tulla lämmöisestä lahjasta:

Paketista paljastui Bambu-liina ja pussillinen herkkuja käsinkirjoitetun kortin saattelemana. Kiitos ja ylistys kuuluu Black + White = Grey -blogin ihanalle Tiialle! Enhän mitenkään raaski koskaan käyttää tuota ihanaa liinaa :,)


Minun lähettämäni ilahdutus-paketit ovat toivottavasti tällä viikolla perillä Kristiinalla, Viivillä ja Lauralla :) Tämä on ehdottomasti parhain haaste, johon olen koskaan osallistunut blogissani. Muistetaanhan ilahduttaa ystäviämme niin blogissa kuin siviilissäkin, ihan ilman haastettakin vaikka joka päivä <3

Kiitos myös ihan kaikille teille, jotka kommentoitte blogissa, Facebookissa tai Instagramissa, ne ovat yhtälailla ihania arjen lahjoja!

Mahtavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Oi, kirjoititpa kauniisti, ihana sinä <3. Bambu-rättiä voi käyttää joko kuivana tai märkänä, meillä nuo neulomukseni toimivat tiskirätteinä :). Rätti saattaa tuntua jopa paremmalta, kun sen on aluksi pessyt yhden kerran koneessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liina on niin pehmeä! Ihana! Olet kyllä taitava, minä en edes tietäisi mitä välineitä tuommoisen tekeminen vaatisi :D

   Poista
 2. Täällä on bamburätti juuri peseytymässä, jotta pääsen kokeilemaan sitä. Kiitos Tiialle myös minulta. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea :)
  Mukavaa viikkoa -ensi viikolla nähdään!

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.