maanantai 5. tammikuuta 2015

Vaunullinen joululahjoja

Ette uskokaan mitä muuta olen saanut joululahjaksi! Tämän ihastuttavan tarjoiluvaunun kaikkine sisältöineen:


Olen jo mallaillut vaunua vähän joka huoneeseen, se on hurjan monikäyttöinen ja täydellisen kokoinen. Hieman yhteiseloamme varjostaa se, että posti oli kolhinut vaunua kuljetuksen aikana ja ehjä vaunu on vielä matkalla kotiin. Tarjoiluvaunu on Everyday Design Tampere ja se on tehty Suomessa! Tässä joululahjassa on siis kaikki kohdallaan. Vaunun kaverina komeilee muita joululahjoja joista pari onkin jo päässyt esittelyyn täällä blogissa, mutta tämä kaunis valaisin pääsee ensiesittelyyn nyt vaunun kanssa.


Kyseinen valaisin on Design House Stockholm Box Light ja yllätyin kääriessäni sen esiin paketista. Olen törmännyt valaisimeen netissä, mutta kuvasta se ei juurikaan ollut jäänyt mieleeni. Rakastuin siihen heti, kun näin sen livenä! Valaisimessa ei ole lainkaan katkaisijaa, vaan se syttyy ja sammuu "kuorta" liikuttamalla. Jos kuoren liikuttaa ääri asentoon, valo on kirkkaimmillaan ja kun koko valaisimen työntää kuoren sisään valo sammuu. Iittalan Lantern-kynttilälyhty ja Box Light ovat minusta ihastuttava parivaljakko, toinen herkkä ja toinen vankka, toinen läpinäkyvä ja toinen musta, toinen lasia ja toinen alumiinia <3



Nämä kaikki kolme joululahjaani ovat suomalaista käsialaa ja se jos mikä kolahtaa minuun! Tarjoiluvaunun on suunnitellut Helena Mattila, Box Light on Jonas Hakaniemen käsialaa ja Lattern on Harri Koskisen suunnittelema.


Olen niin innoissani näistä uutukaisista, että tulette varmasti näkemään niitä kyllästymiseen asti. Kuinka kiltti olenkaan ollut koko 2014-vuoden! Tämän vuoden siedän siis olla vähän tuhmempikin :D

6 kommenttia:

  1. Oh ja ah! Etenkin näin valkoisena, vaunu on mielettömän kaunis! <3 Olet kyllä ollut extrakiltti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kovasti! Valkoinen on ehdottomasti paras meille! Valkoinen ja puu ovat niin ihana väriyhdistelmä :)

      Poista
  2. Kylläpä Pukki on muistanut sinua ihanilla lahjoilla <3! Olen miljoona kertaa kuolannut tuota tarjoiluvaunua (se on super ihana <3 ), joten kuinka saatoinkaan unohtaa sen olemassaolon!! Olen nimittäin etsiskellyt pientä sivupöytää sohvan viereen, ja yhden ihanuuden jo tilasinkin Finnish Design Shopista, mutta nyt en osaa yhtään sanoa, että onko tilaamani pöytä sittenkään hyvä tuohon tarkoitukseen.. Mitkä ovat tuon tarjoiluvaunun mitat? Lähinnä kiinnostaa, että millä korkeudella tuo ylempi taso on :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempi taso on 48 cm korkeudella, "Kahvojen" kanssa korkeus on 53 cm. Leveys on 48 cm ja syvyys 38 cm. Sivu- ja apupöytänä se on juuri passelin kokoinen ja helppo liikutella. Sopii myös kivasti Hay Tray pöytien kimppaan. Pitääkin kuvata sitä niiden kanssa ryhmänä :)

      Poista
  3. Tosi kaunis tarjoiluvaunu! Miten multa onkin mennyt tuo ihan ohi, en muista koskaan nähneeni missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaunu ei ole minullekaan pitkäaikainen tuttavuus vaan lähinnä rakkautta ensi silmäyksellä ja heti naimisiin :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.