sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mitä tekisin makuuhuoneelle?

Vaihdoimme viime kesänä vierashuoneen ja makuuhuoneen paikkoja keskenään ja makuuhuoneemme on odotellut sisustusinspiraatiota siitä asti. (Onko siitä tosiaan jo niin kauan?) Minua tylsistyttää sängynpääty tai lähinnä sen puute. Pitkään haaveilin vaalean harmaasta vaakaraidasta sängynpäätyseinälle, mutta nyt en enää olekaan varma. Pitäisikö sittenkin nikkaroida jonkunlainen seinästä ulkoneva sängynpääty? Vai maalaisinko seinän yksiväriseksi, jollakin aika tummalla?


Tämä on muuten yleisin arkipetaukseni, päiväpeiton päälle huiskaisen viltin ja pari tyynyä. Makuuhuoneemme on syrjässä oleskelutiloista, niin en useinkaan jaksa vaivautua kovin monimutkaisiin petauksiin. Näkyvämmällä sijainnilla olevaan vierashuoneeseen sen sijaan teen milloin mitäkin stailauksia.


Sänkyä vastapäätä olevalle lipastollekin vaihtelen asetelmia todella harvoin. Makuuhuoneessa kun suurin osa ajasta ollaan silmät kiinni. Mutta kuitenkin haluaisin jotain jujua huoneen sisustukseen. Clas Ohlsonin valaisimista tykkään edelleen kovin, varjostimet voisin ehkä vaihtaa joihinkin yksivärisiin. Mutta sekin riippuu siitä mitä keksisin päätyseinälle. Ideoita otetaan vastaan!


Mukavaa viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Ensinnäkin: mahtavaa, että saatiin leidistä kuva tämänkin blogin sivulaitaan!!! <3 Toiseksi: uusi banneri on mahtava, jos olisin uusi lukija, niin heti heräisi valtava mielenkiinto kahlata entisiä postauksia läpi. Kolmanneksi: vasta otsikon nähtyäni ajattelin heti sitä sängynpäätyä - jos ei erikseen nikkaroitua, niin entäs vähän sänkyä leveämpi, maalattu pystyraita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos kiitos! <3 Aika kauan olen pyöritellyt banneria, mutta ehkä tuo kollaasi on aika kiva vaihtoehto. Tuo, että maalaa vain osan seinästä, olisi kyllä aika kiva ja helppo idea sängynpäädyksi :)

   Poista
 2. Sängyn päädyn voisi valmistaa valkoista nahkaa käyttäen. Leveys esim. yöpöytien ulkoreunaan asti ja korkeus hiukan valojen yläpuolelle. Tämä vain yksi ajatus :)

  VastaaPoista
 3. Ääni sängynpäädylle! Mun silmä on sellaiseen tottunut ja sänky näyttää hieman alastomalta ilman päätyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky ikään kuin leijuu ilman päätyä. Päädyn ei tarvitse kummoinen olla, kun se jo ankkuroisi sängyn paikoilleen. Mutta millainen?

   Poista
 4. En tiedä onko tämä liian moderni sun makuun, mutta mulle tuli tälläinen mieleen kun katsoin kuvia... Savunharmaa tai musta pleksi kiinnitettynä seinään (joko vain sängyn taakse tai sitten myös yöpöytien taakse ulottuva) ja sen alle led nauha niin että valo heijastuisi pleksin kautta hienosti, tosin en tiedä toimiiko heijastuminen käytännössä niin hyvin kun mun mielikuvissa :) Pitäneekin kokeilla oikeasti alkoi heti kiinnostamaan. Ps. Banneri on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, mikä idea! Pleksi ei ole tullut mieleenikään, mutta sehän olisi hieno! Ja ainakin erilainen. Valot saattaisi olla minulle hieman liikaa, mutta jo pelkkä pleksikin olisi näyttvä :) Kiitos!

   Poista
 5. Myös multa peukku sängynpäädylle,miten olisi seinään "tehtävä" joka olisi kattoon asti? Tälläinen kuin Alman blogissa: http://alma-alma-alma.blogspot.fi/2013/09/makuuhuoneen-muodonmuutos.html

  ps.onko sänkynne jenkkisänky?Mikäli on,mistä olet noin sopivan päiväpeitteen löytänyt?Tuntuu olevan sula mahdottomuus :/
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, miten hieno sängynpääty Alman blogissa onkaan! Kiitos linkkivinkistä :) Sänky on 160 cm leveä jenkki ja päiväpeitot (molemmat joita omistamme) ovat toinen Hemtexiltä ja toinen on Luhta. Kuvissa vähän jekutan, sillä päiväpeitto ei ole näkymättömältä puolelta lattiaan asti. Eli ihan täydellisen kokoisia nämä eivät ole, mutta petaan ne aina niin, että näkyvä osa on täydellinen :)

   Poista
 6. Mullakin tuli heti mieleen, että mitäs jos maalaisit sängynpäädyn. Mä oon harmaan ystävä ja varmaan huiskauttaisin maalipensselillä tiukasti rajatun sängynpäädyn. Tietysti siihen voisi tehdä myös kehykset vaikka mustalla tai vaikka Tikkurilan uudella pimeässä hohtavalla maalilla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa hyviä ideoita! Tuosta pimeässähohtavasta maalista en ollut kuullutkaan :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.