perjantai 21. marraskuuta 2014

Pohdinnassa joulun väripaletti

Ajattelin jo nyt tai viimeistään ensi viikonloppuna laittaa joulukoristeita kotiin. Tällä hetkellä meillä on vasta kausivaloja sisällä ja ulkona. Katselin viime vuoden kuvia ja meillä on ollut silloin aikalailla punavalkoinen joulu.



Tänä vuonna mieleni tekee enemmän mustaa ja hopeaa. Joitakin joulujuttuja olen jo ostanut, esimerkiksi ihanan kimaltavan hopean kaitaliinan. Etsinnässä on vielä jotain jouluista mustavalkoista tekstiiliä ainakin sohvalle.  Hopeat sohvatyynyn päälliset jo löytyykin, mutta haluaisin jotain voimakasta kontrastia siihen rinnalle. Punainen luultavasti tulee jäämään aika minimiin tänä jouluna.




Tänään päivällä alkoi satamaan lunta ja kun pääsin töistä maa oli jo aivan valkoinen. Voi kuinka tunnelma nousi heti ja joulumieli valtasi minut totaalisesti. Toivottavasti nämä lumet jäisivät jo maahan! En malta odottaa aamuun, kun voin kameran kanssa kaikessa rauhassa kulkea pitkin kotia ja pihaa ikuistamassa valoisia ja lumisia kuvia tänne blogiin. Nyt lähden valmistautumaan meikkikutsuille menoon. Ihanaa viikonloppua!

15 kommenttia:

  1. Odotan mielenkiinnolla millaisen ilmeen luot tänä vuonna! :) Ja voi vitsit, just telkkarin säätiedotusta katsoin kateellisena, tehän saatte sinne ihan kunnolla lunta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan, kun en yhtään tiedä mihin meinaan päätyä :D Kävin tänään käynnistelemässä jo Cattia, mutta ajamaan ei ihan vielä pääse. Lumet ovat kuitenkin pysyneet maassa <3

      Poista
  2. Teillä oli kaunis joulu. <3 Juuri tein vastaavanlaisen postauksen viime joulun koristeista. :)

    VastaaPoista
  3. Meille taitaa tulla tänä jouluna puunsävyinen joulu :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kaunista!
    Itsekin virittelin jo ihan pieniä joulujuttuja, mutta pian varmaan mopo karkaa käsistä :) Väripaletin miettiminen on kivaa, tänä(kin) vuonna taidan päätyä valkoiseen ja kupariin kevyellä punaisella twistillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ja kupari pienellä punaisella ripauksella kuulostaa ihanalle! Ehkä jo ensi viikonloppuna voisi laittaa joulukuusen kun onhan sitten melkein jo joulukuu :)

      Poista
  5. Teillä on ollut kyllä kaunista. Meillä on varmaan tänäkin vuonna aika valkoista, mustaa, hopeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Meilläkin tänä vuonna tuo punainen häipyy hieman takavasemmalle. Olen hankkinut jo paljon mustia joulujuttuja :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.