sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lumi

Perjantaina kolmen maissa täällä alkoi satamaan lunta ja kuinka täydellistä onkaan, että lumi on pysynyt maassa! Keli on nollan tuntumassa, mutta maa on silti valkoinen. Olen niin fiiliksissä! Se tunne on sanoinkuvaamattoman ihana, kun ensimmäisen kerran herää aamulla ja näkee valkoisen maan. Aivan täydellistä, että tänä vuonna se aamu osui vielä lauantaihin.
Koko maisema muuttui täydellisen kauniin mustavalkoiseksi. Mikäs sen kauniimpi maisema voisi ikkunasta näkyäkään. Päivä oli pilvinen, mutta lumi toi valoa pimeyteen. Tänään ajelimme pääkaupunkiin ja iltapäivän aurinko paistoi matalalta ja maalasi taivaan upean väriseksi. Se yhdistettynä lumisiin puihin ja peltoihin on ehkäpä kauneinta mitä tiedän.Huomenna on tasan kuukausi jouluun. Ehkäpä ensi viikonloppuna voisi laittaa jo joulukuusen, koska on melkein jo joulukuu. Vai pitääkö yrittää malttaa itsenäisyyspäivän tienoille. Toivottavasti tämä lumi jo pysyisi maassa ja saataisiin vielä paljon lisää! Valkoinen joulu, onko kauniimpaa?

10 kommenttia:

 1. Olin kans niin innoissani lumesta. Niin kaunista kun maa on valkoisena <3 Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin kovasti (että melkein aivoihin koskee), että jo tämä lumi jäisi <3

   Poista
 2. Meilläkin on täällä lunta. Tuo lumi auttaa vähän valokuvaamisessakin, tulee pikkuisen valoa lisää. Toivotaan, että saadaan valkoinen joulu. Ei kyllä yhtään tunnu, että joulu on ihan just. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on jo oikein kunnon joulufiilis! Alle kuukausi enää :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! <3 Meillä on lunta ihan pikkuriikkisen verran nyt, tosin just töihin ajellessa alkoi tupruttamaan vähän enemmälti. :) Kyllä luminen maisema vaan on ihana. Minä aion laittaa perjantaina töissä joulukuusen luokkaan - se vähän helpottaa painetta oman kodin suhteen! Touhukasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä lumi on jo suurelta osin kadonnut, mutta tänään taas leijaili muutama hiutale taivaalla. Olen luottavainen, että saadaan eteläänkin valkoinen joulu :)

   Poista
 4. Ompa kauniita kuvia! Valkoista joulua minäkin toivon niin hartaasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täytyy ehkä viedä vähän lunta varuilta pakastimeen!

   Poista
 5. Oi teillä on lunta. Blogissani on menossa arvonta käy katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vinkkaamaan, täytyy ehdottomasti tulla osallistumaan noin kivaan arvontaan!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.