keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joululahjahaaveita

Surffailin nettikaupoissa etsimässä ja suunnittelemassa joululahjahankintoja. En ole vielä ostanut yhtään lahjaa, mutta yksi idea minulla jo on! Tai oikeastaan kummityttönen kertoi mitä on toivonut joulupukilta, joten helpolla pääsin. Olen matti myöhäinen aina lahjojen suhteen, syynä se, että en malta pitää ostamiani lahjoja salassa! Mieheni joutuu aina avaamaan joululahjat etukäteen. Näen hirmuisen vaivan, että paketoin lahjat kauniisti, mutta pakotan miehen avaamaan lahjat jo samana iltana :D Tämän päiväisellä nettikauppakierroksella ei vielä ostoskoriin asti päätynyt mikään, haluaisin lahjojen olevan täydellisiä saajalle. Itselleni löysin kyllä todella monta joululahjaa:



Kuvat: www.finnishdesignshop.fi ja www.sokos.fi

Kauniita ja hyväntuoksuisia kynttilöitä on ihana saada lahjaksi. Ne ovat käyttötavaroita ja pieniä, jolloin niille on helppo löytää paikka. Sain viime vuonna mieheltäni lahjaksi hajuveden ja minusta se oli aika romanttista. En panisi pahakseni jos tänä vuonna pukin pussista löytyisi Escada. Myös esimerkiksi hiustuotteet ovat kiva lahja, sillä niitäkin tarvitsee aina kaikki, kenellä on hiukset. Joulun alla kaupoissa on paljon kivoja hiustenhellimispaketteja, joten se on todella helppo joululahja. Laadukkaat lakanat ja pyyhkeet ovat minusta hyviä lahjoja, sillä ne kuluvat, mutta itse ei tule usein ostettua uusia. Uskon, että lakanat ja pyyhkeet ovat joka kotiin tervetulleita lahjoja. Iittalan Lantern on pilkahdellut mieleeni usein ja sen ehkä joskus vielä hankin. Ajaton ja kaunis koriste kelpaisi joulupukinkonttiin ehdottomasti. Olen myös haaveillut Design Letters mukeista, sarjan tuotteita sainkin jo synttärilahjaksi, mutta omalla nimikirjaimella varustettu kuppi olisi kiva joululahjakin.

Nyt saa loppua haaveilu ja lähden takaisin etsimään lahjoja muillekin kuin vain itselleni :)

Oletkos sinä ostanut jo joululahjoja tai peräti kaikki?

8 kommenttia:

  1. Ihania joululahjahaaveita. Minä olen samanlainen, en malttaisi jemmata muille ostamiani paketteja vaan mieluiten antaisin ne heti :) En ole ostanut vielä yhtään joululahjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan aika hassuja :D Mutta juurikin tästä syystä kaikki lahjani ovat vielä ostamatta.

      Poista
  2. Itse tykkään ostella joululahjoja jo pitkin syksyä, se on aivan paras fiilis kun kaupassa tulee jotain vastaan, mistä heti tietää kenelle sen antais lahjaksi! :) Aloitan suurin piirtein heti joulun jälkeen miettimään, mitäs sitä seuraavana vuonna keksisi, ja lahjalista kulkee koneella mukana koko vuoden! Ai miten niin joulufriikki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Noinhan se pitäisi tehdäkin :) Minä vain en sitten malttaisi olla antamatta paketteja jo etukäteen.

      Poista
  3. Ei ole vielä vauhdissa lahjaostokset täällä, vaikka yleensä olen kyllä hyvissä ajoin liikenteessä että vältän pahimman ruuhkan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuutahan on vielä jäljellä, joten ei mitään hätää :)

      Poista
  4. Ihania haaveita toivelistalla. Minä en ole vielä juurikaan ehtinyt miettimään lahjoja. Tulee varmaan jälleen armoton kiirus :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ole yhtään lahjaa vielä kotiin asti saanut hankituksi, joten perinteisellä kiirellä mennään täälläkin :D

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.