perjantai 7. maaliskuuta 2014

Umbra Magnetter

Sunnuntain Helsingin reissulta tarttui mukaan uusi juttu myös eteiseen. Mies bongasi Stockmannilta Umbra Magnetter -avainripustimen ja mukaanhan se oli otettava. Se on oikeastaan tosi kivan näköinen mustalla seinällä valkoisen kenkäkaapin yläpuolella.

Magnetter on taivutettua valkoiseksi maalattua levyä. Siinä on kolme magneettipaikkaa avaimille. Koska avaimet eivät tarvitse koukkuja on fiilis todella ilmava. Yläosaan voi jättää vaikkapa päivän postit. Aiemmin avaimet roikkuivat Ikean joulukoristeoksassa (kuva täällä) ja olin suunnitellut seinään koukkuja. Onneksi emme ehtineet koukkuja ruuvailemaan, sillä minusta tämä oli oikein kiva löytö ratkomaan arkisia asioita!



Syhinässähän ei edelleenkään saa kuvata ilman assaria <3

5 kommenttia:

  1. Oi, upea bongaus mieheltä! :) Jännä tuo magneetti-illuusio, koko ajan katson noita avaimia että eihän ne tuossa voi pysyä! :D

    VastaaPoista
  2. Magneetti on vielä tosi voimakas, että helposti pysyvät isot autonavaimetkin :)

    VastaaPoista
  3. Hahah! Meillä on niiiin sama, ei mitään voi tehdä ilman mahdottoman touhuavia assareita! Välillä tosin tuntuu, että itse on niiden assari enemmänkin! ;D Ja onpas kiva tuo magneettinen avainten jemmari :)

    VastaaPoista
  4. Olisi elämä kyllä kovin tylsää ilman kahta ystävää, jotka ovat mukana joka puuhassa <3 Meillä on aamulla riidelty vanhemman kisun kanssa, (että annetaanko isin nukkua yövuoron jälkeen..) 1–0 kissalle :D

    VastaaPoista
  5. Onpa hauska avaintenripustaja ja ihana assistentti! Ihanaa naistenpäivää.

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.