torstai 8. maaliskuuta 2018

Kalustekaruselli

Moi ja hyvää naistenpäivän iltaa! Mieheni yllätti minut kukilla, suklaalla ja sisustuslehdellä – toimii aina! Spinning-tunnillakin miesohjaaja jakoi kaikille naispolkijoille ruusut :) Oikein mukava päivä siis täällä, toivottavasti sinullakin.

Sitten tämän postauksen pääaiheeseen, joka on kalustekaruselli, jota olemme pyörittäneet pari päivää sitten. Vierassänky sai lähtöpassit pojan huoneesta ja sen uusi sijoituspaikka löytyy pukeutumishuoneesta. Koska se ei sinne olisi mahtunut, piti huoneesta siirtää suuri lipasto pois. Ja koska pukeutumishuoneessa tarvitaan lipasto, niin makuuhuoneemme pienempi lipasto sai muuttaa pukeutumishuoneeseen. Suuri lipasto muutti makuuhuoneeseen ja nyt alkaa tuntua, että makuuhuonekin on eheä kokonaisuus. Olen haaveksinut sinne jo pitkään suurempaa lipastoa ja nyt asia ratkeisikin ihan ilmaiseksi. Tässä uusi pukeutumis-vierashuone-yhdistelmä kuvina:



Minulla on ollut vihasuhde tuohon muoviseen kopiovalaisimeen, mutta kylläpä vaan musta valaisin on upean näköinen mustaa seinää vasten! Viherkasvi on kissojen närsimä ja ostoslistalla onkin uuden hankinta, muuten tila on minusta oikein kivan näköinen.

Tällainen näkymä ovelta oli ennen:


Nyt lähden tuhoamaan lahjasuklaat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.