lauantai 12. elokuuta 2017

Olohuone 360

Blogin alkutaipaleella lanseerasin 360-juttusarjan, jossa kuvasin huoneita joka nurkasta. Tällä tyylillä tilasta saa hyvän kokonaiskäsityksen. Nyt useamman vuoden jälkeen tämä tuntuu taas ajankohtaiselta, sillä koti on kokenut paljon uudistuksia ja sisustus on nyt enemmän "valmis". Olohuone on varmasti kokenut suurimman muutoksen joten halusin kuvata sen blogiin nurkasta nurkkaan, höystettynä muutamalla yksityiskohtakuvalla.

Seuraan aktiivisesti somen sisustusryhmiä ja usein meinaan laittaa kodistamme kuvan kun joku pyytää esimerkiksi inspiraatiota olkkarista missä on kaksi sohvapöytää. Menen blogiin ajatuksella että sieltä saan sopivan inspiraatiokuvan, mutta... Ongelma on se, että kuvaan aina tiloja samasta suunnasta, eikä sopivia kuvia ole. Joten nyt oli aika taas vähän laajentaa. Kumma miten sitä aina jumahtaa samoihin juttuihin.

Olohuoneen aikaisemmat 360-kuvat löydät täältä ››

Mieskin kannusti jatkamaan blogiharrastusta, on kuulemma niin mukavaa kun on näin siistiä! Ei kuulemma edes muistanut miten ihana koti meillä on :D

2 kommenttia:

  1. Kaunista ja tunnelmallista! Toi on niin totta, sitä jotenkin jämähtää samoihin kuvakulmiin varsinkin omasta kodista. Täytyy vaan kokeilla kaikenlaista ja yrittää saada vähän eri näkymää, haasteellista ainakin mulle ja osittain siksi blogissani ei enää ole niin paljon kuvia oamsta kodin sisustuksesta.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo keinutuoli! Mikä merkki & malli on kyseessä?

    Teillä on ihanan valoisaa!

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.