lauantai 15. elokuuta 2015

New friend

Tarkoitukseni oli julkaista Pariisi-postaus, mutta minulle sattui niin erikoisen hauska juttu perjantaina, joten halusinkin tulla kertomaan siitä.Viikonloppuna kotikulmillamme pidettiin Dark River Festival, jossa perjantaina pääesiintyjänä oli lemppariyhtyeeni Poisonblack. Olin hyvissä ajoin ennen keikan alkua eturivissä odottelemassa enkä todellakaan ollut ainoa. Olin aivan totaalifiiliksissä kun keikka viimein alkoi. Kun muutama biisi oli vedetty, niin vieressäni rokannut Poisonblack-paitainen tyttö kysyi minulta englanniksi, mitä laulaja sanoi välispiikissä. Vastasin, mutta en kiinnittänyt häneen sen enempää huomiota. Konsertin jälkeen tyttö tuli uudelleen juttelemaan kanssani ja selvisi, että hän on todellinen Poisonblack fani! Tyttö on muuttanut Brasiliasta Suomeen muutama kuukausi sitten. Ja mikä yllättävintä, Suomi valikoitui uudeksi opiskelumaaksi juurikin hänen suuresti fanittamansa bändin takia. Eli hän todellakin on muuttanut Brasiliasta Suomeen, koska Suomi on Poisonblackin kotimaa. Tottakai muuttoon on vaikuttanut Suomen laadukkaan yliopistot, mutta minusta on kiva ajatella, että suuria päätöksiä voi tehdä vaikkapa rakkaudesta musiikkiin. Rohkeaa!

Juttelimme pitkään ja selvisi, että tytön bussi kotiin Espooseen lähtisi vasta aamulla, joten muutaman viinilasillisen siivittämänä tarjosin tytölle nukkumapaikan meidän vierashuoneestamme ja että aamulla voisin viedä hänet bussiasemalle. Tyttö suostui oitis ja niin matkasimme meille, minä, mieheni ja uusi ystävämme. Meille päästyämme juttelimme pikkutunneille asti ja viimein maltoimme mennä nukkumaan. Tuntui uskomattomalle löytää hengenheimolainen, joka on niin kaukaa kotoisin, mutta jonka asenne ja arvot ovat hyvin lähellä omiani! Aamulla heräilimme yhdentoista maissa ja vasta kolmen bussilla tyttö malttoi lähteä kotimatkalle. Vastapalveluksena tyttö sanoi, että voimme koska tahansa lähteä Brasiliaan ja yöpyä hänen vanhempiensa talossa. Sinne siis seuraavaksi?

Kun mieli ja sydän (ja ovi) ovat avoinna, voi mistä tahansa löytää uusia ystäviä. Noin vuosi sitten sama toistui, kun tutustuin ihanaan Deko133-blogin Kristiinaan. Sekin oli ystävyyttä ensi silmäyksellä <3 Mielenkiinnon kohteet ja harrastukset yhdistävät helposti ihmisiä, kunhan vain ottaa avoimin mielin vastaan uusia ystäviä. Vaikka olen melko sosiaalinen, oli tämä minulle todella uutta ja rohekaa, ottaa ventovieras ihminen kotiin. Onneksi olin rohkea, nyt minulla on aivan ihana, viisas ja rohkea nuori Brasilialainen ystävä. Kiitos "G" mahtavasta keikasta ja siitä, että tulla tupsahdit elämäämme!

12 kommenttia:

 1. Ihana juttu! Tällaisesta todella inspiroituu, sillä minäkin tarvitsisin uusia ystäviä. Olen vain niin jäykkänä ja epämukavuusalueella uusiin ihmisiin tutustuessa, että toivon aina, että voisin skipata vieraille juttelun ja tutustumisvaiheen ja siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiharrastus on siitä hyvä, että alkuun tutustumisen voi hoitaa kirjoitellen ja sitten kun tapaa livenä, niin tuntuu että tunteekin toisen jo oikein hyvin :)

   Poista
 2. Oiih, tuli ihan hymy huulille kun luin tätä <3

  VastaaPoista
 3. Oi, aivan upeaa ja rohkeaa! :) Voin niin kuvitella teidät höpöttelemässä siellä teillä! <3 Kiitos meidän suomalaisesta ystävyysversiosta, nähdään viimeistään taas lokakuussa! <3

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.