keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kananmunamuffinssit

Tein eilen iltapalaksi kananmunamuffinsseja, kylläpä oli hyviä ja vaihtelua perinteiseen iltapalaan. Täytteeksi laitoin kasviksia ja muutaman 3% fetakuution, joten kaloreitakaan ei liiemmin ollut näissä muffinsseissa.

Näihin sopii täytteeksi mitä vain, minulla oli paprikaa, tomaattia, purjoa ja feta-juustoa. Savukinkulla tai vaikkapa pekonilla saa näihinkin kivaa vaihtelua. Neljästä munasta tuli kuusi pientä muffinssia. Pidin noin 200-asteisessa uunissa reilut 15 minuuttia.


Toimii mainiosti myös aamupalana!

7 kommenttia:

 1. Varmasti herkullisia! Monesti miettinyt että pitäisi tuollaisia testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Helposti saa jokaisen makuun sopivan, kun täytteeksi voi valita mitä vain :)

   Poista
 2. En ole koskaan kuullutkaan näistä, uusi tuttavuus jota voisin ehdottomasti kokeilla! Kiitos vinkistä ja herkullisista kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sait tästä vinkkiä :) Kokeile ihmeessä!

   Poista
 3. Nam! Siis kananmunat ja täytteet, tuliko näihin mitään muuta? Meillä menee hirveesti kananmunia viikossa ja yleensä ne syödään joko keitettyinä, paistettuina tai rahkalettuina. Ni vois kokeilla muffinsseja välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään muuta. Tosin en laita munakkaaseenkaan nestettä, mutta jos tykkää laittaa niin kaipa tähänkin voisi vaikka pienen kermatujauksen laittaa :) Kerrohan, mitä ovat rahkaletut =P

   Poista
  2. Rahkalettuihin tulee kananmunia, fitrahkaa, jauhoja ja suolaa. Meillä mies syö tosi paljon proteiinia päivittäin ja teen yleensä suolaisina näitä lettuja eli lisään sitten vielä täytteeksi esim. palvikinkkua, paprikaa, sipulia...mitä nyt sattuu kaapista löytymään :) Niin täyttävää että hyvä kun itse jaksaa yhden letun syödä :)

   Noita muffinsseja täytyy kyllä kokeilla!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.