sunnuntai 24. elokuuta 2014

New York -taulu

Bongasin Valkoinen koti -blogista kivan valokuvasta teetetyn canvas-taulun ja samaisessa postauksessa oli tarjouslinkki, jonka kautta pääsi tilaamaan taulun pelkällä postikulun hinnalla! Olen monta kertaa tuuminut, että pitäisi testata sopisiko meille canvas-taulu johonkin ja nyt kun osui kohdalle näin hyvä tarjous niin klikkasin tilauksen saman tien. Taulun hinta jäi reilusti alle kymppiin.Yllätyin kuvan hyvästä laadusta, tosin noin graafinen kuva näyttää laadukkaalle helpommin kuin alkuperäinen valokuva. Uskon kuitenkin, että valokuvallakin olisi laatu ollut hyvä. Kangas on pingoitettu puukehikkoon ja on oikein suora ja napakka.Ajattelin taulua ensin olohuoneen tauluhyllylle, mutta se ei sopinut siihen kokonsa puolesta joten se pääsi toistaiseksi keittiöön seinäkalenterin tilalle. Voisin harkita, että tilaisin suuremman kuvan olohuoneeseen tai sitten esimerkiksi kolmen kuvan sarjan.

PhotoBoxin tarjous näytti olleen vielä voimassa, joten ei kun tilailemaan!

6 kommenttia:

 1. Tämähän sopii kuin nappi silmään niin teidän kodin värimaailmaan kuin reissuiluihinkin! :) Tsekkaapas muuten sähköpostisi... ;)

  VastaaPoista
 2. Saisi olla ehkä suurempi tuossakin, mutta tykkään taulun ilmeestä :) Ja voi jehna, mikä minua siellä mailissa odottikaan <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihana taulu! Siitä välittyy kyllä tosi hyvin NYC -fiilis, vaikka en ole siellä koskaan vielä käynytkään : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiiliksen vuoksi tuon kuvan valitsinkin. NYCin perus-hässäkkä näkyy siinä selvästi ja tunnistettava maamerkki myös keltaisia takseja unohtamatta :)

   Poista
 4. Tosi kiva ja olipas edullinen!!! :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.