tiistai 9. heinäkuuta 2013

Vanha kotimme

Asuimme 70-luvun omakotitalossa pienessä maalaiskylässä ennen kuin rakensimme uuden kotimme. Teimme taloon mittavia remontteja sekä ulos että sisään. Tässä muutama kuva pihan muutoksista.

Etupiha ennen:


Etupiha jälkeen:


Takapiha ennen:


Takapiha jälkeen:Takapiha ennen:
 

Takapiha jälkeen:Ennen tyylini oli todella erilainen, puupintaa oli todella paljon ja kasvien piti olla mahdollisimman värikkäitä. Talon väri on ainoastaan pysynyt saman tyylisenä ja kivipintoja olen rakastanut aina. On todella erilaista tehdä vanhaa pihaa kuin täysin uutta, mutta vanha kotimme oli hyvää harjoittelua :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä muutoksia. Vanhaa pihaa on huomattavasti vaikeampi muokata kuin tehdä uutta. Hyvää treeniä olet saanut :) Ja talon mukaanhan se pihan tyylikin kannattaa valita. Jos mulla olisi uusi piha (meidän vanhan sijaan) tekisin siitä ihan eri tyylisen kuin nykyisestä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pihan laittaminen on kyllä todella palkitsevaa. Muistan kun ensikerran katsoin tuota takapihaa, syksysateet oli muuttanut sen tuollaiseksi velliksi. Ihmettelin silloin, kuinka tästä selvitään mutta hyvähän siitä tuli kun kovasti tehtiin töitä :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.