torstai 11. syyskuuta 2014

Synttäritarjoilut

Tänään on virallinen synttäripäiväni! Aikalailla tähän aikaan, eli klo 8.30. Ihan kuin aamulla olisi pari ryppyä ollut jo enemmän. Tämä postaus käsittelee viimeisen kerran vanhenemistani, sitten yritän taas unohtaa vuodeksi sen, minkä ikäinen olenkaan.

Juhlat vietettiin viime viikonloppuna, koska mieheni on vuorotyössä ja lähellä ei ollut muitakaan vapaita viikonloppuja, ajankohta oli siis helppo päättää. Halusin itse valmistaa mahdollisimman paljon ruokia juhliin, mutta tarjoiluiden päättäminen ei sitten ollutkaan niin helppoa. Se on vähän perheessä perinteenä ja minusta tavallaan kunnianosoitus vieraita kohtaan, että tarjoilut on omin pikkukätösin valmistettu. Kuka tahansa voi ostaa marketista pakastepullaa. Täytekakku oli ainoa jonka tilasin valmiina. Hyvä ystäväni tekee upeita fantasiakakkuja ja halusin sellaisen kakun jonka muistan aina. Perusmansikkakakku on kyllä näyttävä ja herkullinen, mutta ei kovin mieleenpainuva. Minun kakkuni aiheena oli rakas harrastukseni moottorikelkkailu. Kakkua koristaa Arctic Cat -kelkkani logo. (Tai puuma jos ei tunne logoa :D ja onhan 30-v. jo aika vanha puuma..)


Juhlien koristeet, printit ja kutsut olivat mustavalkoisia.

Kakun lisäksi oli tarjolla salaatteja, muffinsseja, juustoja, hedelmiä, pähkinöitä, pitsapannaria, leipäsuupaloja, hyydykekakku, pipareita, namuja ym. Juomaakin oli tarjolla montaa sorttia. Yllätyin, kuinka hyvin olin osannut arvioida kaikki määrät, mitään ei jäänyt tuhottomasti yli ja toisaalta mikään ei loppunut keskenkään.Tunnustan, että olen pikkutarkka suunnittelija ja olin miettinyt ja laskenut kaikkea juhliin liittyvää jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.




Tuo mustikkahyydykekakku on aivan super-herkullinen! (Voiko valkosuklaasta ja kermasta muuta saadakaan aikaan?) Laitan varmaankin joskus myöhemmin parhaat reseptit tänne blogiin talteen, mutta en tähän postaukseen rupea niitä rustailemaan.

Onnellinen päivänsankari ulkoilutti kuoharilasia pitkin taloa, kun ei tohkeissaan muistanut juoda sitä. (Tosin loppuillasta sain minäkin promillet ihan kohdilleen.)



Vanhus kiittää ja kuittaa <3

12 kommenttia:

  1. Oi, herkullisen näköiset tarjoilut! Onnittelut, ryppyjä ei näy ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea hirmusti!
    Kaikki tarjoilut näyttää upeilta ja herkullisilta.Rypyissä yhdyn edelliseen, ei näy kyllä yhtään ja jos en tietäisi arvioisin sinut ainakin 5 vuotta nuoremmaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä otettu kun baarin ovella kysytään paperit vieläkin :D

      Poista
  3. Onnea! :) Tervetuloa 3-kymppisten kerhoon! Ihanat tarjoilut! Meillä oli sitten molemmilla juhlat viime viikolla. Ja saatiin itseasiassa yksi sama lahjakin, jos oikein tulkitsin viime postauksestasi;)

    VastaaPoista
  4. Mahtavat printit ja herkut! Heti rupesi tekemään mieli jotain namia. :) Ja "vanhus" näyttää oikein nuorekkaalta ja nätiltä!

    VastaaPoista
  5. Voi onnea onnea onnea <3 olin koko matkan ilman nettiä, joten nyt tulee onnittelut myöhässä :) Ihanan herkulliset tarjoilut ja kaunis sinä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kiva oli lukea reissupostaustasi, kauhea matkakuume iski heti!

      Poista
  6. Ihana kaunotar!!!! 30 vee on paras ikä! :D <3

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.